Воронін навів Грецію як приклад для збірної Україні

Поділитися
"Це, напевно, найважливіша гра для нас на груповій стадії. Нам втрачати нічого Треба тільки виграти, і все. Тому на майбутній поєдинок потрібно кинути всі сили...», - прокоментував Воронін майбутній матч проти збірної Англії.

Нападник збірної України Андрій Воронін навів збірну Греції як приклад, на який потрібно орієнтуватися українцям, щоб вийти до плей-оффу Євро-2012.

"Росії потрібно було лише одне очко для виходу в чвертьфінал, і вони його не взяли А греків влаштовувала тільки перемога, вони домоглися цього результату, і вийшлидо плей-оффу. В принципі, у нас зараз така ж ситуація .. Нам потрібно виграти у Англії, і тільки тоді ми вийдемо в 1/4 фіналу. Тому будемо намагатися зробити все можливе для того, щоб взяти гору над англійцями", -. сказав Воронін.

"Це, напевно, найважливіша гра для нас на груповій стадії. Нам втрачати нічого. Треба тільки виграти, і все. Тому на майбутній поєдинок потрібно кинути всі сили...», - прокоментував Воронін майбутній матч проти збірної Англії.

Тим часом, в інтернеті щосили обговорюють потішний збіг сценарію Євро-2012 із українським мультфільмом "Як козаки у футбол грали», створеним у 1970 році. У мультику козаки грають зі шведськими лицарями, французьким мушкетерам та англійськими джентльменами.До того ж у матчі зі шведами вони програють 0:1, але потім забивають два м'ячі і перемагають. Результат протистояння козаків з мушкетерами однак не збігся з результатом матчу Україна - Франція.

Матч збірної України з англійцями відбудеться 19 червня. У мультфільмі козаки поступалися 0:3 під час гри через лондонський дощ, але, впоравшись з негодою, у підсумку перемогли 13:03. ! Zn

Читайте також:

Евро-2012: Германия уверенно выходит в четвертьфинал (видео)

Збірна Греції не пустила Росію в плей-офф Євро-2012 - 1:0 (відео)

Євро-2012: Чехія завдяки перемозі над Польщею виходить у чвертьфінал з першого місця (відео)

Збірна Англії вирвала перемогу у Швеції - 3:2 (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі