Бутильована вода більш отруйна, ніж вода з-під крану

Поділитися
Канадські вчені взяли на аналіз бутильовану воду популярних фірм. І з'ясували, що в ній шкідливих речовин більше, ніж у воді з-під крану.
Канадські вчені взяли на аналіз бутильовану воду популярних фірм. І з'ясували, що в ній шкідливих речовин більше, ніж у воді з-під крану.У деяких пляшках гетеротрофних бактерій більше приблизно в сто разів. Звичайно, будь-яка вода містить мікроорганізми, але в менших кількостях. Дослідники впевнені, що вода в пляшках не відповідає рекламі. Більше того, вона може завдати шкоди дітям, вагітним жінкам, літнім і тим людям, у яких порушений імунітет. До речі, вживання води з пластикових пляшок може стати причиною гормонального збою. Особливо це позначається на статевих гормонах. У пластиковій тарі міститься бісфенол А. На екрані телевізора щодня дивимося рекламу про корисні властивості мінеральної та газованої води, яка видобувається зі свердловин, натуральна, без домішок, ще й лікувальна. Але чи насправді це так? По-перше, вода, яка закрита в ємності має властивості псуватися, а та вода, яку ми купуємо, має довгий термін придатності. По-друге, пластикові пляшки самі по собі дуже шкідливі, виділяють деякі речовини, які негативно відбиваються на нашому здоров'ї.

За матеріалами Врач.TV

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі