Москва вирішила більше ніколи не відправляти дітей у севастопольський табір

Поділитися
© nashikurorty.ru
Мерія Москви розірвала договір із севастопольським дитячим табором «Альбатрос», в якому отруїлися російські діти. Про це повідомив депутат севастопольської міськради, голова ПК СГС з питань молоді, спорту, культури і туризму Володимир Демченко у програмі «Міськрада в дії» севастопольського муніципального телеканалу «Народний канал».

«Після випадку в таборі «Альбатрос» виник, звичайно, неприємний момент: мерія Москви розірвала договір на відпочинок своїх дітей. І розірвала поки тільки з «Альбатросом». Вони сказали, що діти Москви відпочивати в цьому таборі більше не будуть. І начебто діти там неодноразово відпочивали. Але чомусь взявся там цей стафілокок. Я вважаю, що там, де відпочивають діти, там повинен бути організований підвищений контроль. Відповідальність дуже велика», - сказав Володимир Демченко.

Як повідомляв «НС», у ніч на 11 липня з ознаками гострої кишкової інфекції було госпіталізовано 86 російських дітей, які відпочивали в оздоровчому таборі «Альбатрос» під Севастополем.

Нагадаємо, 11 червня в оздоровчому таборі «Альбатрос» під Севастополем отруїлися 78 дітей з Москви, а також 6 вихователів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі