Ситуацію із закриттям 43% комунальних аптек у Києві обіцяють залагодити найближчим часом

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Головне управління охорони здоров’я взяло під контроль ситуацію із тимчасовим припиненням роботи пільгових аптек КП «Фармація».

Головне управління охорони здоров’я КМДА вживає вичерпні заходи, аби забезпечити киян необхідними медикаментами з огляду на те, що більшість аптек та аптечних пунктів КП «Фармація» не працює, адже лише в них громадяни мали змогу замовити та отримати ліки за пільговими рецептами.

Головне управління охорони здоров’я спільно з Державною інспекцією контролю якості лікувальних засобів та виробів медичного призначення м.Києва та України Міністерством охорони здоров’я України в межах чинного законодавства проводить екстрені заходи для оформлення ліцензій і найшвидшого відновлення роботи аптечних закладів КП «Фармація».

Наразі, якщо аптека чи аптечній кіоск КП «Фармація», де зазвичай громадяни мали змогу отримати медикаменти, не працює, видача даних ліків буде проводитися в іншому найближчому аптечному закладі КП «Фармація». Адресу якого можна дізнатися у поліклініці.

«У зв’язку з технічними причинами – несвоєчасним оформленням КП «Фармація» ліцензій своїм аптечним закладам – частина аптек та аптечних пунктів підприємства на сьогодні не працюють.

Нагадаємо, що сьогодні з 172 аптечних закладів КП «Фармація» не працює 74 аптеки та аптечних кіосків через несвоєчасне оформлення підприємством своїх ліцензій. Аптеки не працюють вже третій день, що викликало паніку серед населення, адже лише в цих комунальних аптеках є рецептурні відділи, де готують ліки на замовлення та видають ліки суворої звітності.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі