Тимошенко лікують гормонами і перестали давати знеболювальне

Поділитися
© news.intv.ua
Після від'їзду німецького лікаря фізіотерапія та медикаментозне лікування болю у спині у Тимошенко не проводились. За словами дочки екс-прем'єра, лікування шкірної хвороби Тимошенко проходить за допомогою гормональних препаратів.

Лікарі з берлінської клініки «Шаріте» приїдуть до Харкова для продовження лікування екс-прем'єра України Юлії Тимошенко на наступному тижні. Про це повідомила дочка політика Євгенія Тимошенко.

«На наступному тижні, швидше за все, приїде сюди професор Айнхойпль або доктор Хармс», - сказала вона.

За її словами, зараз німецькі лікарі обмінюються інформацією з українськими медиками і знають, що після від'їзду доктора Лутца Хармса фізіотерапія та медикаментозне лікування болю в спині не проводилися.

«Доктор Хармс бачив шкірний висип, і також порадив скасувати поки процедури, пов'язані з лікуванням спини і навіть фізкультуру», - сказала дочка екс-прем'єра.

З таким діагнозом, як у Тимошенко, так довго не лікуються в стаціонарі, - МОЗ

За її словами, лікування шкірної хвороби Тимошенко йде за допомогою гормональних препаратів.

При цьому Тимошенко зазначила, що останнім часом біль у спині посилився, оскільки її мамі скасували навіть знеболюючі препарати.

Вона не виключила, що Тимошенко спробують доставити на судове засідання у справі про фінансові порушення корпорації «Єдині енергетичні системи України» 23 липня.

«Вони, звичайно, роблять все можливе, щоб привезти її до суду 23-го, але везти її до суду не тільки незаконно, але й суперечить медичним рекомендаціям. Вона знаходиться на лікуванні в лікарні, у неї біль у спині. Її перебування в суді фізично неможливе», - сказала вона.

Нагадаємо, Юлія Тимошенко, засуджена до семи років позбавлення волі за перевищення влади при укладанні газових контрактів з Росією, зараз знаходиться в Центральній клінічній лікарні Харкова, де проходить лікування від захворювання хребта. Захисник екс-прем'єра Сергій Власенко вчора заявив, що останні два тижні Тимошенко страждає невідомим захворюванням шкіри, яке вразило майже 50% її тіла.

Як відомо, Київський райсуд Харкова розглядає справу проти Тимошенко щодо діяльності корпорації. В обвинувальному висновку йдеться, що компанія «Єдині енергетичні системи України», очолювана Юлією Тимошенко, завдала державі збитків у розмірі понад 30 млн грн, а особисто Тимошенко не сплатила понад 681 тис. грн податків.

Щодо Ю.Тимошенко порушено нову кримінальну справу за покладання боргів корпорації ЄЕСУ на бюджет України. В СБУ підкреслюють, що підставою для порушення нової кримінальної справи проти екс-прем'єра України, лідера партії «Батьківщина» Ю.Тимошенко став лист Міноборони РФ Кабінету міністрів, в якому порушувалося питання погашення заборгованості ЄЕСУ в сумі 405,5 млн дол.

За інформацією СБУ, обвинувачення у цій справі Ю.Тимошенко було пред'явлено 12 жовтня.

Раніше міністр юстиції Олександр Лавринович повідомляв, що у міністерстві фінансів немає ніякої інформації, яка б підтверджувала надання державних гарантій за зобов'язаннями корпорації ЄЕСУ. !zn

Читайте також:

У пенітенціарній службі нічого не чули про переведення Тимошенко з лікарні в колонію

Хвороби Тимошенко можуть бути уявними, - чиновник

Харківські лікарі обурені, що їхні німецькі колеги досі не вилікували Тимошенко

Лікарі порекомендували лікувати Тимошенко вдома

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі