У Донецьку побудують найбільшу в Україні лікарню «Швидкої допомоги»

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Планується, що нова лікарня «Швидкої допомоги» буде обслуговувати весь південний схід країни. «Концепція готова. Проект найближчим часом буде», - прокоментував ініціативу будівництва лікарні президент Янукович.

У Донецьку в районі аеропорту побудують найбільшу в Україні лікарню «Швидкої допомоги», яка буде обслуговувати весь південний схід країни. Про це 14 травня розповів президент Віктор Янукович.

Як повідомляють у понеділок донецькі ЗМІ, даний проект глава держави обговорив з головою Донецької обласної державної адміністрації Андрієм Шишацьким і народним депутатом Рінатом Ахметовим.

При цьому президент підкреслив: «Рінат Ахметов вніс таку пропозицію, і він давно про це думав, побудувати сучасний Центр невідкладної медичної допомоги...Такий центр, міжнародного рівня, щоб з усіх регіонів можна було в нього доставляти людей».

Окрім того, Янукович додав: «Концепція готова. Проект найближчим часом буде. Повинен бути і контроль - і це завдання обладміністрації».

Янукович також запропонував взяти участь у реалізації проекту всім меценатам. Владі міста доручено обрати майданчик для будівництва у найкоротші терміни. !zn

Читайте також:

За забезпечення доступності і якості ліків візьметься РНБО

У компаній у сфері охорони здоров'я найбільші проблеми для бізнесу в Україні, - посол ФРН

У Криму побудують новий перинатальний центр

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі