Українці зможуть безкоштовно пройти діагностику раку шкіри

Поділитися
В рамках Всеукраїнського місяця боротьби з раком шкіри безкоштовно проконсультуватися у дерматолога можна і в державних, і в приватних клініках.

Медичні установи запрошують українців на безкоштовне обстеження й консультації в рамках Всеукраїнського місяця боротьби з раком шкіри.

Як повідомили у прес-службі Міністерства охорони здоров'я, протягом травня всі охочі можуть отримати консультації у всіх шкірно-венерологічних диспансерах України та інших медичних установах усіх форм власності.

З повним переліком комунальних та приватних клінік, в яких проводяться обстеження, можна ознайомитися на сайті головного дерматовенеролога МОЗ Олександра Літуса. "Ми закликаємо всіх небайдужих до свого здоров'я українців скористатися можливістю отримати консультацію лікаря і знизити ризик захворювання на рак шкіри", - зазначив Літус.

Нагадаємо, 18 травня у рамках європейської програми Дня меланоми у 27 українських містах 70 медиків будуть оглядати всіх охочих перевірити родимки.

За словами лікаря Ольги Богомолець, у минулому році в ході аналогічної акції було обстежено близько 4 тис. осіб, причому близько 400 випадків онкологічних захворювань було виявлено всього за один день. !zn

Читайте також:

Вчені винайшли спосіб боротьби з «невразливістю» ракових пухлин

Вчені відкрили новий фермент, здатний пригнічувати ріст ракових клітин

Лабрадори можуть знаходити рак у людей

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі