Боксер Василь Ломаченко завоював для України ще одне "золото" Олімпіади

Поділитися
© litva-tour.eu
Тепер українець - дворазовий Олімпійський чемпіон: сьогодні він другий раз поспіль виграв Олімпійські ігри-2012, причому зробив це в різних вагових категоріях.

Український боксер Василь Ломаченко, який виступає у ваговій категорії до 60 кг, виграв золоту медаль Олімпійських ігор-2012 в Лондоні.

У фінальному поєдинку суперником українцю був боксер з Південної Кореї Сун-Чул Хан. Ломаченко почав бій акуратно, десь з хвилину вивчав суперника, а потім почав методично розбивати його захист і перший раунд виграв з рахунком 7:2. Далі наш боксер діяв впевнено, наче на тренуванні, і в підсумку переміг з рахунком 19:9 (7:2, 4:3, 8:4).

Щоденник Олімпіади-2012. Розклад і медальний залік медалей

Ломаченко почав виступ на Олімпіаді-2012 з 1/8 фіналу, де легко розгромив домініканця Веллінгтона Аріаса Ромеро з рахунком 15:3. У чвертьфіналі українець здолав пуерториканця Фелікса Санчеса Вердехо - 14:9. А в півфіналі був сильнішим за кубинця Яснела Толедо Лопеса, перемігши з рахунком 14:11.

Ломаченко став дворазовим олімпійським чемпіоном. На Олімпіаді-2008 в Пекіні він виграв золоту медаль у ваговій категорії до 57 кг.

Таким чином, в активі збірної України вже 19 медалей Олімпіади-2012: шість золотих, чотири срібних і дев'ять бронзових.

Нагадаємо, вчора олімпійським чемпіоном з боксу став українець Олександр Усик у категорії до 81 кг. Денис Беринчик (категорія до 64 кг) виграв срібну медаль Олімпіади-2012. Раніше Тарас Шелестюк (категорія до 69 кг) та Олександр Гвоздик (категорія до 81 кг) завоювали бронзові нагороди Олімпійських ігор у Лондоні. !zn

Читайте також:

Телеглядачі США не зможуть подивитися церемонію закриття Олімпіади-2012

В останній день на Олімпіаді пробіжить марафонець без громадянства, що представляє самого себе


Відкриття Олімпійських ігор у Лондоні подивилося близько 4 млрд людей

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі