Лондонські поліцейські загубили ключі від стадіону Вемблі

Поділитися
© litva-tour.eu
Зникли ключі від внутрішніх приміщень стадіону, а не від входу до нього, так що безпека гравців та глядачів не постраждала.

Британські поліцейські загубили ключі від лондонського стадіону Вемблі, де проходять матчі футбольного турніру літньої Олімпіади.

За запевненням оргкомітету Олімпіади, зникли ключі від внутрішніх приміщень стадіону, а не від входу до нього, так що безпека гравців та глядачів не постраждала.

Однак мова йде не про звичайні металеві ключі, а про лазерний пристрій, що керує складною технологічною системою, яка замикає двері на стадіоні. Вимушене переналаштування цієї системи, необхідне для заміни ключів, обійдеться у 40 000 фунтів.

Ключі були загублені минулого вівторка, за кілька днів до початку Олімпіади. Подія стала причиною внутрішнього розгляду між лондонською поліцією, оргкомітетом Олімпіади та компанією G4S, яка надає організаторам Олімпіади послуги приватної охорони.

В кінцевому рахунку Скотленд-Ярд визнав, що ключі загубив один зі співробітників поліції, який залишив їх у недозволеному місці і забув, де саме вони лежать. Майже тиждень поліцейські ретельно прочісують приміщення стадіону, намагаючись щохвилини відновити події того дня, проте виявити ключі так і не вдалося.

Безпеку під час олімпійських ігор в Лондоні забезпечують близько 13 тисяч поліцейських і близько 18 тисяч військовослужбовців, а також співробітники приватної охоронної компанії G4S.

Це вже не перший серйозний ляп, допущений службою безпеки Олімпіади-2012. Раніше у вагоні потягу було загублено секретне досьє, що містить деталі планів забезпечення поліцією порядку в період Ігор і тренувань перед ними. Пасажир, що виявив папку, передав її ЗМІ. !zn

Читайте також:

Віп-ложі на Олімпіаді-2012 заповнили солдатами

Щоденник Олімпіади-2012. Розклад змагань і медальний залік

Олена Костевич принесла збірній України першу медаль на Олімпіаді

Китаянка завоювала перше золото лондонської Олімпіади

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі