Посольство в Британії не здивоване суддівством у Лондоні: до спортсменів з України завжди було прискіпливе ставлення

Поділитися
© london2012.com
Ситуацією з позбавленням деяких українських спортсменів призових місць в ході змагань на Олімпійських іграх в Лондоні в посольстві стурбовані, хоча і визнають, що очікували від спортсменів-співвітчизників більшого.

Посол України у Великобританії Володимир Хандогій не здивований, хоч і стурбований ситуацією з позбавленням деяких українських спортсменів призових місць в ході змагань на Олімпійських іграх в Лондоні.

"Інциденти з нашими спортсменами на цій Олімпіаді мене не дивують. До спортсменів з України завжди було більш прискіпливе ставлення, ніж до інших. Для перемоги в будь-якому виді спорту українським спортсменам, як і спортсменам всіх колишніх радянських республік, необхідно бути на голову вище суперників, щоб ні у кого не залишалося навіть найменших сумнівів у тому, що вони найкращі", - сказав дипломат.

Журі відмовилися повернути медаль Україні в семиборстві, не зважаючи на відео-докази

Хандогій зазначив випадок з українським боксером Євгеном Хитровим, де, на його думку, було прийнято несправедливе судове рішення. "Наша делегація в особі НОК працювала дуже оперативно, були подані відповідні апеляції, але, на жаль, вони не були задоволені", - зазначив дипломат.

-Тренер збірної заявив, що судді «вкрали» бронзові медалі в українських гімнастів

Оцінюючи результати української олімпійської команди, Хандогій зізнався, що очікував від спортсменів-співвітчизників більшого. "В цілому, як і багато українських вболівальників, від наших спортсменів я очікував трохи більшого. Зараз, коли фактично пройдена половина дистанції, на рахунку України тільки три золоті медалі. Звичайно, всі ми сподівалися на кращий результат. Але це спорт, і в ньому бувають випадки, які важко передбачити", - зазначив Хандогій та побажав українській команді домогтися успіхів в майбутніх змаганнях.

-Українського чемпіона світу з боксу Хитрова засудили на Олімпіаді в бою з британцем (відео)

Нагадаємо, український боксер Хитров чудово провів поєдинок і двічі по ходу бою відправляв свого суперника - британського боксера Ентоні Огого у нокдаун. Проте, судді побачили в цьому бою нічию і віддали потім перемогу представнику королівства. Україна подала протест, але він відразу ж був відхилений.

-Щоденник Олімпіади-2012. Розклад змагань і медальний залік

Нагадаємо, що в британській столиці розіграно вже 200 з 302-х комплектів олімпійських медалей. Збірна України в загальнокомандному заліку на даний момент займає 19-те. Загалом в активі українців залишається 9 медалей - 3 золотих і 6 бронзових. !zn

Читайте також:

НОК опротестував поразку українського чемпіона з боксу на Олімпіаді

Щоденник Олімпіади-2012. Розклад змагань і медальний залік

Українські боксери побили світовий рекорд, встановлений Кубою в 1974 році


Тренер збірної заявив, що судді «вкрали» бронзові медалі в українських гімнастів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі