Український уряд підвищив олімпійцям премії за медалі

Поділитися
© london2012.com
Українським олімпійцям дали додатковий стимул, підвищивши преміальні за медалі. Окрім грошових винагород переможцям Кабмін обіцяє надати їм квартири.

Кабінет міністрів України підвищив розмір премій українським спортсменам за завоювання олімпійських медалей, повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко.

«Сьогодні було ухвалено рішення про збільшення розміру премією. За золоту медаль підняли з 100 тис. доларів до 125 тис. доларів, за срібло - з 75 тис. до 80 тис.», - сказав він журналістам в середу, 1 серпня, в Києві, не уточнивши при цьому, наскільки збільшили грошову винагороду за бронзову медаль.

- Щоденник Олімпіади-2012. Розклад змагань і медальний залік

Як відомо, розмір преміальних на Олімпіаді-2012 для українських спортсменів не змінювався з 2004 року: «золото» 100 тис. доларів, «срібло» - 75 тис. доларів, «бронза» - 50 тис. доларів. Крім грошових винагород переможцям Кабмін пообіцяв надати квартири. Тренери призерів отримають 50% від суми призових спортсмена.

Після чотирьох днів Олімпіади Україна у загальному рейтингу команд з 3 нагородами (одне золото, дві бронзи) займає 17 місце. Лідирують як і раніше Китай, США і Франція. !zn

Читайте також:

На Олімпіаді-2012 сьогодні розіграють 20 комплектів медалей: яких нагород чекати Україні

Американець Майкл Фелпс встановив світовий рекорд по числу олімпійських медалей

Азаров пообіцяв збільшити преміальні українських олімпійців

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі