Гриценко про Саламатіна: В армії багато чого бачили, але такого ще не було

Поділитися
Екс-глава Міноборони заявив, що для його наступника система управління військами - це будівлі штабів, які можна продати.

Глава Міністерства оборони України Дмитро Саламатін не має уявлення ні про армію, ні про проблеми оборони та безпеки. В цьому переконаний лідер партії «Громадянська позиція», екс-глава оборонного відомства Анатолій Гриценко.

В інтерв'ю Lenta.ru він заявив, що «для Саламатіна що корпус, що бригада - одне й те саме. Що літак Су-25, що Су-24, що Су-27 - без різниці».

«Для нього система управління військами - це будівлі штабів, які можна продати. Що може реформувати така людина? Тим більше, з потужним хапальним рефлексом, прагненням не створити, а розпродати», - підкреслив Гриценко.

Він також нагадав, що Саламатін запропонував уряду повернути в армію свинарники, обов'язок вирощувати буйволів, корів і кіз.

«Невже в цьому і полягає його реформа? Якщо ви поговорите з військовими, думаю, ситуацію при Саламатіні вони опишуть в рамках цензурних виразів одним словом: «Біда!». В армії багато чого бачили, але такого ще не було», - зазначив Гриценко. !zn

Читайте також:

«Укроборонпром» може бути приватизований

Саламатін запропонував військовим зайнятися розведенням великої рогатої худоби

2012-й: рік деградування Збройних сил?

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі