25 квітня Пшонка відзвітує перед Європарламентом

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
25 квітня генпрокурор Віктор Пшонка відповість перед Європарламентом на питання за темами: «Законодавство України на шляху інтеграції в ЄС», «Шляхи вирішення питання безвізового режиму для українських громадян», «Український шлях реформ», «Інтеграція України в ЄС» та «Питання щодо колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко».

Генеральний прокурор України Віктор Пшонка 25 квітня відвідає Європарламент, де планує взяти участь у зустрічі парламентського клубу Україна-ЄС. Про це йдеться у запрошеннях, які надійшли від імені співголови клубу, депутата Європарламенту Олександра Мирського на електронні скриньки депутатів Європарламенту.

Згідно з запрошенням, Генеральний прокурор України планує відповісти на питання з таких тем: «Законодавство України на шляху інтеграції в ЄС», «Шляхи вирішення питання безвізового режиму для українських громадян», «Український шлях реформ», «Інтеграція України в ЄС» та «Питання щодо колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко».

Як відомо, Європейська комісія (ЄК) заявила, що чекає «в терміновому порядку» пояснень від української влади щодо того, що відбувається з екс-прем'єром Юлією Тимошенко.

Нагадаємо, Тимошенко заявила, що проти неї застосовувалася груба фізична сила під час переїзду до лікарні. Захисник екс-прем'єра Сергій Власенко заявив, що в Тимошенко на руках синяки і гематома на животі як результат її транспортування з колонії в лікарню. !zn

Читайте також:

Тимошенко: Я думала, що настали останні хвилини мого життя

Посольство США «дуже уважно» розбереться з інформацією про побиття Тимошенко

Тимошенко з 20 квітня оголосила голодування, - Власенко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі