69% росіян схвалюють роботу Медведєва і Путіна

Поділитися
© space.com
Рейтинги схвалення діяльності вищих керівників Росії дещо зросли за останні два місяці. Про це повідомила в середу "Левада-Центр" за підсумками опитування, проведеного 13-16 травня в 45 суб'єктах РФ.

За даними дослідження, діяльність Дмитра Медведєва на посаді президента і Володимира Путіна на посаді прем'єр-міністра схвалює рівна кількість росіян (по 69%), кількість незадоволених також однакова - 29%.

При цьому рейтинг схвалення Д. Медведєва виріс у порівнянні з березнем на 3%, а рейтинг В. Путіна за цей же період не змінився.
У цілому діяльність уряду РФ позитивно оцінює 51% росіян (48% у березні), негативно - 47% (49%).
Думки респондентів щодо діяльності колишнього спікера Ради Федерації Сергія Миронова, відкликаного 18 травня з поста сенатора парламентом Петербурга, розділилися: 47% опитаних схвалили його роботу, приблизно стільки ж - 46% - відгукнулися про нього критично.
Респондентам було також запропоновано назвати 5-6 політиків, що викликають у них найбільшу довіру.
У "п'ятірці" виявилися В. Путін (41%), Д. Медведєв (38%), глава МНС Сергій Шойгу і лідер ЛДПР Володимир Жириновський (по 14%), голова КПРФ Геннадій Зюганов (12%).
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі