Президент Болгарії відмовився їхати на саміт до Януковича

Поділитися
© president.bg
Плевнеліев став дев'ятим європейським президентом, що відмовилися від участі в ялтинському саміті 11-12 травня. Поки однозначно готовий зустрітися з Януковичем президент Польщі Коморовський.

Президент Болгарії Росен Плевнеліев не приїде на саміт лідерів держав Центральної Європи в Ялту. Про це повідомляє польське агентство РАР з посиланням на канцелярію президента Болгарії.

Агентство відзначає, що канцелярія назвала однією з причин відмови від візиту ситуацію з екс-прем'єром України Юлією Тимошенко.

За останніми даними, на саміт президентів, який пройде в Ялті 11-12 травня, відмовилися їхати лідери Німеччини, Чехії, Австрії, Італії, Словенії, Естонії, Хорватії та Латвії. Президент Литви Даля Грібаускайте поки що не повідомила про своє рішення з питання участі в саміті в Ялті. Однозначно готовий приїхати президент Польщі Броніслав Коморовський.

На торішній саміт лідерів держав Центральної Європи у Варшаві приїхали 19 глав держав, в т.ч. і Віктор Янукович. Учасники саміту провели тоді зустріч з президентом США Бараком Обамою, який перебував на той момент у Варшаві. !zn

Читайте також:

Німеччина закликала припинити дискусії про бойкот Євро-2012 і сконцентруватися на допомозі Тимошенко


Сьомий європейський президент відмовився від участі в саміті Центральної Європи


Ще два президенти відмовилися їхати в Україну

Президент Німеччини скасував візит до України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі