Адвокат Луценка: Відпустіть невинну людину додому, до родини

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Адвокат Ігор Фомін попросив суд проявити мужність, підтримати чесних офіцерів МВС, які свідчили у справі Юрія Луценка, і «відпустити невинну людину додому».

Захист екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка вважає, що суд, незважаючи ні на що, виконає прохання прокуратури при прийнятті рішення щодо покарання екс-міністра. Про це заявив адвокат екс-міністра Ігор Фомін вчора після свого виступу на дебатах у Печерському районному суді Києва.

«Ми вважаємо, що ви зробите їм (прокуратурі) індульгенцію... Ми впевнені, що ви затвердите будь-яке надане ними неправомірне рішення, що ви проковтнете будь-яку їхню їжу, але знайте, що вона отруйна. То ж проявіть мужність, підтримайте тих чесних офіцерів МВС, які свідчили вам, і відпустіть невинну людину додому, до родини», - сказав Фомін, звертаючись до суддів.

Торкаючись теми святкування Дня міліції у 2008-2009 роках, адвокат зауважив, що якщо прокуратура вважає, що цивільно-правова угода, укладена між однією державною установою - МВС, - й іншою - ДП «Національний палац Україна», з перерахуванням коштів була незаконною, так це повинно було б вирішуватися у судовому порядку без порушення будь-яких кримінальних справ.

«Гроші були перераховані від однієї державної установи іншій. Де збиток держави?.. Мені здається, що це просто безглузде звинувачення», - зазначив Фомін, додавши при цьому, що вся кримінальна справа, порушена проти Луценка, не мала права на існування.

Як відомо, представник звинувачення озвучив бажану міру покарання для Луценка - 4 роки і 6 місяців позбавлення волі. !zn

Читайте також:

Луценко нарахував «61 брехню прокуратури», щоб сказати «гуд бай, 365 стаття»

Водій Луценка просить суд виправдати його

Ірина Луценко: 4,5 роки в’язниці - саме враз, щоб ізолювати чоловіка від президентських виборів

Луценко: Прокуратурі потрібно було розстріляти мене, як робили «славні» нащадки НКВС

Прокурор вимагає для Луценка 4 роки

Прокурор: Провину Луценка доведено

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі