Адвокат Тимошенко: У Януковича був мотив вбити Щербаня

Поділитися
Сергій Власенко стверджує, що майно Щербаня, після його загибелі, дісталося бізнес-партнерам нинішнього українського президента. «Все майно Щербаня пішло Януковичу і його партнерам», - зазначив адвокат.

Головна зацікавлена особа у вбивстві донецького політика і підприємця Євгена Щербаня - нинішній президент Віктор Янукович. Про це заявив захисник колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко нардеп Сергій Власенко, коментуючи заяву президента про те, що Тимошенко причетна до вбивства Щербаня.

«У пана Януковича були мотиви вбити Щербаня, тому що через чотири місяці після вбивства він став губернатором Донецької області. За пана Щербаня він би ніколи не став губернатором», - цитує слова Власенка Ліга.net.

За його словами, окрім того, майно Щербаня, після його загибелі, дісталося бізнес-партнерам нинішнього українського президента. «Все майно Щербаня пішло Януковичу і його партнерам», - зазначив адвокат.

- Янукович упевнений у причетності Тимошенко до вбивства Щербаня: Там були мотиви

Окрім того, на думку захисника Тимошенко, заява президента «прямо свідчить про те, що він в ручному режимі керує слідством у всіх справах Тимошенко».

«Він знає нюанси, знає, що відбувається у слідстві, незважаючи на те, що кримінальну справу ще навіть не порушено. Це свідчить про те, що він особисто курирує справи проти Юлії Володимирівни», - зазначив він.

Власенко також зазначив, що заява Януковича в інтерв'ю західним ЗМІ «виставляє його в черговий раз клоуном і диктатором в очах усього демократичного співтовариства».

Нагадаємо, раніше президент Віктор Янукович в інтерв'ю агентству Bloomberg висловив переконання, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко була причетною до вбивства депутата Євгена Щербаня в 1996 році.

«Злочини, за якими порушено кримінальні справи, були здійснені за участю Тимошенко. Це не є секретом для всього світу - це сталося. Включаючи вбивство Щербаня. Там були мотиви», - зазначив Янукович. !zn

Читайте також:

Тимошенко поки проходить свідком у справі про вбивство Щербаня

Сина Щербаня змусили звинуватити Тимошенко, щоб уникнути кримінальної відповідальності за вбивство, - Москаль

Зі справи Щербаня зникли документи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі