Адвокати Іващенка хочуть скористатися іноземними медиками Тимошенко

Поділитися
© svitoutdoor.com.ua
Адвокати Іващенка мають намір просити комісію лікарів, яка прибула обстежити Тимошенко, обстежити і їхнього підзахисного.

Адвокати колишнього т.в.о. міністра оборони України Валерія Іващенка мають намір просити міжнародну медичну групу, яка прибула в Україну у понеділок, 13 лютого, для незалежного обстеження стану здоров'я екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, зробити аналогічне комісійне обстеження їхнього підзахисного.

"Ми готуємо документи для звернення до міжнародної медичної групи, яка прибула для обстеження Тимошенко, провести обстеження Іващенку, стан здоров'я якого тривалий час погіршується, лікування не надається, що може привести до критичних наслідків", - заявив у понеділок адвокат Іващенка Борис Нечипоренко.

Як повідомлялося, Іващенка було затримано у серпні 2010 року, йому було обрано запобіжний захід - взяття під варту. Іващенко та арбітражний керуючий державного підприємства Міноборони «Феодосійський судномеханічний завод» звинувачуються у службових зловживаннях і пособництві у незаконному відчуженні майна під час санації заводу.

За час перебування в СІЗО стан здоров'я В.Іващенка погіршився, однак суд відмовляє екс-керівнику Міноборони у звільненні з-під варти для лікування. 23 січня, адвокат В.Іващенка Борис Нечипоренко повідомив, що під час нещодавнього обстеження В.Іващенка лікарі виявили у нього прогресуючу атрофію м'язів.

Днями адвокат В.Іващенка Борис Нечипоренко заявив, що Державна пенітенціарна служба України замість лікування його підзахисного проводить йому постійні медичні обстеження, на що в Державній пенітенціарній службі України заявили, що стан здоров'я В.Іващенка з 24 січня покращився, йому рекомендовано медикаментозне та фізіотерапевтичне лікування у межах слідчого ізолятора. !zn

Читайте також:

Адвокатам Іващенка не дають допитати свідків

Медики рекомендують провести Іващенку лабораторне дообстеження

Іващенко: Я став заручником знеболювального

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі