Адвокати: Тимошенко не надають належної медичної допомоги

Поділитися
За весь час незаконного перебування у слідчому ізоляторі екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко не отримала належної медичної допомоги, і це призвело до погіршення стану її здоров'я. Про це заявив адвокат Ю.Тимошенко Микола Сірий.

«Незаконно перебувати під вартою щодня - це не просто. І перебуваючи в такому стані, безперечно, Ю.Тимошенко не дуже добре себе фізично відчуває, і стан здоров'я її дещо погіршився», - сказав М.Сірий.

У свою чергу, адвокат Юрій Сухов додав, що захист поки не має ніякої інформації про можливість перенесення дати оголошення вироку судом за результатом розгляду справи Ю.Тимошенко.

«У нас немає такої інформації. Взагалі не відомо, яка буде ситуація щодо участі в цьому засіданні інших осіб, окрім журналістів, тому що це рішення, його незаконність, навіть вже піднімалося у Верховній Раді. Це чергове незаконне рішення у цій справі», - зазначив Ю.Сухов.

«Ця справа слухається у відкритому режимі судового розгляду і не може бути ніяких штучних обмежень для доступу всіх бажаючих до зали судового засідання», - резюмував М.Сірий.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі