Акунін: Путін буде дуже слабким президентом, який навряд чи довго протримається

Поділитися
© artukraine.com.ua
Письменник Борис Акунін написав, що «другий прихід» Володимира Путіна стане для країни катастрофою. У результаті нечесних виборів він стане всеросійським об'єктом ненависті і довго не протримається на посту президента.

Письменник Борис Акунін вважає, що у нинішнього прем'єра Росії Володимира Путіна немає шансів чесно перемогти на виборах президента, тому він швидко перетвориться на «всеросійський об'єкт ненависті» і швидко втратить владу. Про це Борис Акунін написав у статті для газети «International Herald Tribune», переклад якої опублікував на своєму блозі.

«Немає жодних сумнівів, що величезний шахрайський апарат, який відає у Росії підрахунком голосів, не зупиниться перед будь-якими фальсифікаціями. Але перемога буде пірровою. Путін розгубить залишки реального рейтингу, перетвориться на всеросійський об'єкт ненависті й глузувань. Це буде дуже слабкий президент, який навряд чи довго протримається», - заявив Борис Акунін.

На думку письменника, «другий прихід» цього політичного діяча стане для країни катастрофою».

«За відсутності будь-якого контролю з боку депутатів, судів і преси система впала в ілюзію абсолютної вседозволеності й почала робити помилку за помилкою, навіть не усвідомлюючи, що сама себе губить. Російська весна у розпал зими - прямий наслідок безсоромної рокіровки 24 вересня і настільки ж безсоромних фальсифікацій на парламентських виборах», - зазначив письменник.

Також він вважає, що головної своєї помилки Володимир Путін припустився у період між мітингами 10 і 24 грудня, «саме у ці два тижні Путін втратив країну».

«Між двома гігантськими мітингами, десятого і двадцять четвертого грудня, у Путіна ще залишався шанс порозумітися з протестуючими, але «національний лідер» (як люблять називати прем'єра його прихильники) зробив ще одну помилку, непоправну: публічно образив учасників руху, звинувативши їх у зомбуванні і продажності. Після цього головним предметом обурення стала вже не правляча партія, а особисто Путін», - підсумував Борис Акунін. !zn

Читайте також:

Путін боротиметься з «бацилою націоналізму» за допомогою російської мови

У Росії творча еліта створила Лігу виборців без політиків

Путін: Про скасування підсумків виборів до Держдуми не може бути й мови

Масовий мітинг у Москві почався з пісні «Наш дурдом голосує за Путіна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі