Акунін вимагає від майбутнього президента негайно провести нові вибори

Поділитися
Борис Акунін запропонував на мітингу 4 лютого висунути всім кандидатам у президенти вимоги негайно після вступу на посаду звільнити політв'язнів, протягом одного року провести нові парламентські вибори, протягом двох років провести нові президентські вибори.

Письменник Борис Акунін, виступаючи на засіданні оргкомітету мітингу «За чесні вибори» (4 лютого), виступив із пропозицією всім учасникам мітингу за його підсумками підписати цивільний документ з вимогами до кандидатів у президенти Росії, який він назвав «кандидатським мінімумом».

На його думку, потрібно закликати виборців віддати свої голоси тільки тому кандидату або тільки тим кандидатам, хто включить до своєї програми "кандидатський мінімум", якщо рішення про нього буде прийнято.

"Пропоную включити туди лише три пункти: негайно після вступу на посаду звільнити політв'язнів і оголосити амністію всім ув'язненим за "рейдерськими статтями"; протягом одного року провести нові парламентські вибори; протягом двох років провести нові президентські вибори", - додав письменник.

Також він запропонував дати можливість виступити на ньому всім кандидатам у президенти.

"Оскільки мітинг відбувається за місяць до президентських виборів, він повинен дати правильний старт всьому цьому місяцю. Мені здається, було б нормально, якби ми запросили виступити на мітингу всіх кандидатів у президенти, всіх без винятку, і подивилися б, хто прийде, а хто не захоче зустрічатися з людьми і з ними розмовляти", - сказав письменник.

Нагадаємо, вчора письменник заявив у своїй статті, що «другий прихід» Володимира Путіна стане для країни катастрофою. У результаті нечесних виборів він стане всеросійським об'єктом ненависті і довго не протримається на посту президента. !zn

Читайте також:

Акунін: Путін буде дуже слабким президентом, який навряд чи довго протримається

ЖЖ Акуніна зламали за участь в опозиційному мітингу

Путін боротиметься з «бацилою націоналізму» за допомогою російської мови

У Росії творча еліта створила Лігу виборців без політиків

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі