Ангела Меркель хоче бачити Україну в "європейській сім'ї"

Поділитися
Ангела Меркель хоче бачити Україну в © klichko.org
Канцлер ФРН Ангела Меркель зустрілася з Віталієм Кличком і розповіла йому, чого Європа чекає від України. Він, у свою чергу, попросив розмежовувати ставлення до України і до Януковича.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель зазначила, що сьогодні Європа чекає від України кроків, які наблизять її до європейської спільноти.

За словами Меркель, Україні все ще бракує дотримання демократичних принципів, верховенства права та реформування судової системи, цитує її прес-служба партії «УДАР», чий лідер Віталій Кличко зустрівся з німецьким канцлером у Ганновері.

«Німеччина хоче бачити Україну в європейській сім'ї і сподівається, що українська влада виконає свої обіцянки, і підписання Угоди про асоціацію з ЄС для України стане реальністю», - сказала Меркель.

Віталій Кличко привітав Ангелу Меркель з переобранням лідером партії Християнсько-демократичний союз. Меркель отримала найвищу за всі роки підтримку з боку партійців - майже 98% (на пост глави вона була переобрана вже сьомий раз).

У розмові з німецьким політиком Кличко зазначив, що сьогодні європейському співтовариству вкрай необхідно розмежувати ставлення до України і до режиму Віктора Януковича.

Він також запевнив Меркель, що в опозиційних демократичних сил у новому парламенті одна мета - повернути Україну на європейський шлях розвитку.

Нагадаємо, місяць назад Меркель заявляла, що не бачить передумов для підписання Угоди про асоціацію між Євросоюзом та Україною в даний час, однак не виключила цю можливість у майбутньому. !zn

Читайте також:

У Німеччині назвали умови підписання угоди про асоціацію між ЄС і Україною


Опозиція має намір зірвати підписання Угоди про використання про асоціацію з ЄС


Кличко: Влада намагалася купити депутатів «УДАРу»


Меркель не бачить можливості підписати Угоду про асоціацію ЄС з Україною

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі