Азаров має намір активізувати євроінтеграцію після виборів

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
На зустрічі з послом Німеччини Азаров повідомив, що після виборів буде активізована робота щодо підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Минулого тижня Азаров заявив, що його особистим пріоритетом є співробітництво з країнами СНД.

Європейська інтеграція залишається пріоритетом діяльності уряду. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров під час зустрічі з послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Крістофом Вайлем, повідомляє прес-служба уряду.

«Пріоритетом нашої політики була і залишається європейська інтеграція», - сказав Азаров.

При цьому він повідомив, що після виборів буде активізована робота з підписання стратегічного документу між Україною та Європейським Союзом - Угоди про асоціацію, невід'ємною частиною якої є створення зони вільної торгівлі.

«Сподіваємося, що країни Європейського Союзу, їх дипломатичні представництва в Україні нададуть необхідне сприяння в підписанні цього глобального документа», - зазначив прем'єр-міністр.

Нагадаємо, що минулого тижня Азаров заявив, що його особистим пріоритетом (а також президента Віктора Януковича) є співробітництво з країнами СНД.

Європейські лідери відмовилися підписувати Угоду про асоціацію з Україною в грудні 2011 року. Пізніше європейські політики неодноразово заявляли, що при нинішній ситуації з демократією в Україні підписання документа неможливе. !zn

Читайте також:

Азаров хотів поїхати в Брюссель, але йому сказали, що «не варто, залишайтеся вдома»


Азаров назвав співпрацю в рамках СНД своїм пріоритетом

Азаров нічого не чув про претензії міжнародних спостерігачів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі