Азаров занепокоєний міфом про те, що Партія регіонів сфальсифікує вибори

Поділитися
Азаров вважає несправедливою поширену в суспільстві думку, що Партія регіонів має намір сфальсифікувати парламентські вибори.

Українцям нав'язують думку про те, що парламентські вибори будуть сфальсифіковані, повідомив прем'єр-міністр України, голова Партії регіонів Микола Азаров.

«У суспільстві в країні нав'язується міф, що майбутні вибори до Верховної Ради будуть сфальсифіковані. Вони не будуть легітимними, і Партія регіонів нібито все зробить, щоб змінити результати голосування», - сказав прем'єр у суботу, 24 березня, виступаючи на позачерговій сесії Обухівської міської ради, де був приведений до присяги новообраний мер міста Олександр Левченко.

При цьому Азаров зазначив, що на виборчих дільницях в Обухові були присутні представники посольства США, спостерігачі від усіх політичних сил, 29 іноземних спостерігачів, народних депутатів. «Ось тому ми постаралися зробити так, щоб вибори пройшли абсолютно чесно, прозоро, щоб ні в кого з іноземних спостерігачів і у наших спостерігачів не виникло навіть тіні сумніву в перемозі нашого кандидата», - сказав він.

За словами Азарова, не було подано жодної скарги на проведення виборів мера Обухова, і кандидат від Партії регіонів набрав майже 40% голосів. !zn

Читайте також:

Українці очікують збільшення фальсифікацій на парламентських виборах

На виборах мера Обухова переміг регіонал Олександр Левченко

Обухів: перевірка на дорогах

Регіонал пояснив, що намагався винести Геращенко з виборчої дільниці з «щирими намірами»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі