Азаров оголосив проблеми українського керівництва в Європі тимчасовими і розповів про реформи

Поділитися
Азаров впевнений, що бойкот європейськими політиками вищого керівництва України довго не триватиме. Тим більше, що уряд проводить реформи, бізнес-клімат поліпшується, стабільно зростає відсоток інвестицій.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров переконаний, що проблеми у відносинах України з ЄС мають тимчасовий характер. Про це він заявив на прес-конференції у Брюсселі за підсумками засідання Ради співробітництва Україна-ЄС.

«Так, з'явилися певні проблеми... Ми розуміємо, що проблеми мають тимчасовий характер, а співпраця - довготривалий», - сказав український прем'єр.

Говорячи про результати засідання Ради співробітництва Україна-ЄС, Азаров висловив подяку європейській стороні за високу оцінку законодавчої фази реалізації Плану дій щодо лібералізації візового режиму українською стороною. При цьому прем'єр зазначив, що висловив певні зауваження європейській стороні щодо дій у сфері візової політики окремих країн - членів ЄС.

Прем'єр-міністр України також зазначив, що уряд проводить курс реформ, необхідних для поліпшення економіки, і висловив думку, що в цілому бізнес-клімат в Україні поліпшився. «І про це свідчить збільшення припливу прямих іноземних інвестицій», - сказав Азаров.

Український прем'єр підкреслив, що уряд здійснює ці реформи не «для галочки», а тому що щиро бажає зробити Україну країною, в якій кожен громадянин відчуває себе захищеним. !zn

Читайте також:

ЄС поставив перед Україною три умови для повернення до колишніх відносин

Європейські соціал-демократи відмовляються компрометувати себе співпрацею з Партією регіонів

Керівництво Євросоюзу уникає зустрічі з Азаровим в Брюсселі

Азаров не згоден з Меркель: Ніякої диктатури в Україні немає

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі