Азаров "однозначно не вірить", що в Україні високий рівень корупції (ВІДЕО)

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Прем'єр з обуренням прокоментував звіт міжнародної організації Transparency International, яка поставила Україну на 152 місце в світі за рівнем корупції. "Я не можу навіть уявити собі, щоб Україна була в світі на такому місці", - сказав він.

Прем'єр-міністр Микола Азаров не довіряє міжнародній організації Transparency International, яка відзначає високий рівень корупції в Україні. Про це він заявив 20 вересня.

"У об'єктивність цієї організації, я скажу однозначно, не вірю. І я не можу навіть уявити собі, щоб Україна була в світі на такому місці", - сказав Азаров. Він зазначив, що не знає, на які дані спиралася ця організація.

"Я знаю реальний рівень корупції у багатьох країнах світу. Реальний, тому що мені доводиться стикатися з інтересами наших бізнесових компаній у різних країнах. Тож давайте не будемо перебільшувати", - сказав прем'єр.

Відповідаючи на запитання, чому представники попередньої влади сидять, а представники нинішньої, коли процвітає корупція, ні, Азаров зазначив: "Напевно, мене не радує що наші "попередники" сидять і, напевно, не треба влаштовувати змагання, а кого ми більше посадимо. Напевно, треба створити такі умови, при яких ні "попередники" не сідали б, ні сьогоднішні діячі не піддавалися судовим переслідуванням ", - сказав Азаров.

Як відомо, 1 грудня 2011 неурядова організація з боротьби з корупцією Transparency International оприлюднила доповідь, у якій зазначається, що в Україні як і раніше дуже високий рівень корупції. Україна посіла 152-е місце з рейтингом 2,3 бали.

Transparency International відзначала, що в Україні непрозора приватизація шахт, енергетики, газових компаній, також корумпований закон про тендерні закупівлі.
У 2010 році Україна була на 134-му місці. !zn

Читайте також:

В Україні з'явиться бюро з розслідування злочинів чиновників, суддів і міліціонерів

198 депутатів Верховної Ради причетні до корупції, 234 - злісні прогульники, - дослідження

Спійманого на хабарі високопосадовця київського митника перевели на іншу роботу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі