Азаров схвалив союз Шевченка з Королівської

Поділитися
Український прем'єр Азаров вважає нормальним бажання таких спортсменів, як Шевченко, займатися політикою. Хоча для цього необхідне «знання економіки, промисловості, всіх сфер народного господарства.

Прем'єр-міністр Україна Микола Азаров не має нічого проти спортсменів, які вирішили піти в політику.

«А що, хіба спортсмени - не люди? Чому, коли в політику йдуть журналісти, актори, ви не дивуєтесь, а коли йдуть спортсмени, чомусь запитуєте? Я з великою повагою ставлюся до наших видатних спортсменів. Це завжди сила волі, мужність, вміння витримувати стресове напруження, відповідальність і дисципліна - тобто ті якості, які дуже необхідні в політиці», - написав він на своїй сторінці в Facebook, відповідаючи на питання про те, що футболіст Андрій Шевченко вирішив стати народним депутатом.

При цьому прем'єр зазначив, що для політики державного рівня необхідно глибоке знання економіки, промисловості, всіх сфер народного господарства. «Всьому цьому треба вчитися. Тому людина, яка прийняла для себе рішення йти в політику, повинна дуже серйозно займатися всіма тими проблемами, про які я сказав вище», - додав Азаров.

Як повідомлялося, 27 липня Шевченко заявив про завершення кар'єри футболіста, а 28 липня - про намір співпрацювати з партією Наталії Королевської «Україна - вперед!».

Центральна виборча комісія зареєструвала партійний список партії «Україна - вперед!», зокрема й Шевченка, хоча він і не проживав в Україні останні п'ять років, як потрібно згідно з законом. !zn

Читайте також:

Азаров звинуватив опозицію в невдачах олімпійської збірної України

ЦВК не знайшов підстав відмовити футболістові Шевченку в праві балотуватися в Раду


Шевченко отримав у «Динамо» 25 тис. грн зарплати за рік

Андрій Шевченко пішов до Наталії Королевської

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі