Азаров похвалив себе за "ефективність" у гасінні лісової пожежі в Херсонській області

Поділитися
Політична стабільність, яку сформувала Партія регіонів за останні два роки, дозволила швидко локалізувати та загасити пожежу в Херсонській області. Таким чином, оперативна ліквідація стихійного лиха вкотре показала ефективність роботи влади, заявив прем'єр.

Дві пожежі в Херсонській області було локалізовано і практично ліквідовано завдяки ефективній роботі влади. Про це заявив прем'єр-міністр України, перший номер виборчого списку Партії регіонів Микола Азаров.

"Ми створили сильну ефективну владу на чолі з президентом країни. У нас як єдине ціле працює уряд, Верховна Рада", - цитує Азарова прес-служба партії. За словами прем'єра, саме це допомогло локалізувати і ліквідувати масштабне загоряння на території до 1000 гектарів у одному лісництві, і на 400-500 га - в іншому.

"Ми відразу ж після отримання сигналу організували всі абсолютно необхідні технічні засоби, пожежників, авіацію, пожежні поїзди, стягнули важку техніку, бульдозери", - повідомив прем'єр-міністр, уточнивши, що це була "найважча пожежа".

В Херсонській області горіло 1500 га лісу. Азаров терміново вилетів рятувати ситуацію (фото)

"А сьогодні о 10:00 ранку мені доповіли, що пожежу практично ліквідовано", - радісно повідомив Азаров, додавши, що завдання уряду "організувати і зробити так, щоб все було забезпечено - і необхідна медицина, і транспорт, і харчування, і робота людей , і захист, і розслідування - все пов'язати в єдине ціле".

"Все це було зроблено в найкоротші строки. Ось ми на цьому прикладі показали силу нашої організованості і наші можливості", - резюмував Азаров. !zn

Читайте також:

Азаров стверджує: за 2 роки він зробив більше, ніж всі інші за попередні 20 років

Ліси Криму закрили для відвідування через небезпеку пожеж

Азаров переконаний, що Партії регіонів немає альтернативи

Азаров розкрив рецепт проти економічної кризи: це "політична стабільність"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі