Міліція: Голодуючим чорнобильцям не погрожували кримінальними справами

Поділитися
© radiodupree.blogspot.com
Протестуючим у Донецьку чорнобильцям, афганцям і «дітям війни» ніхто з представників правоохоронних органів не погрожує порушенням кримінальної справи. Про це повідомила керівник прес-служби Донецької обласної державної адміністрації Римма Філь.

Вона спростувала інформацію, поширену деякими ЗМІ про те, що нібито учасникам протесту погрожують порушенням проти них кримінальної справи «за захоплення державної установи».

«Ні. Приводу порушувати кримінальну справу взагалі немає. Ось ГУВС говорить, що ніяких інцидентів не зафіксовано», - сказала Р.Філь, додавши, що ніхто з представників влади і правоохоронних органів учасникам акції не погрожує.

При цьому вона зазначила, що учасники акції протесту не говорили, що розпочали голодовку.

«На даний момент 41 чоловік знаходяться в актовому залі обласного управління Пенсійного фонду, а решта учасників акції – навколо», - уточнила керівник прес-служби.

Нагадаємо, група з Центрального апарату МВС на чолі з начальником Департаменту охорони громадського порядку МВС України Віктором Ратушняком вирушає до Донецька для вивчення обставин про перебування «чорнобильців» у будівлі обласного управління Пенсійного фонду.

Як повідомляли раніше учасники донецької акції, голодуючим вже погрожувала міліція кримінальними справами.

З понеділка група «чорнобильців» знаходиться в актовій залі обласного управління Пенсійного фонду у Донецьку. У вівторок вони почали безстрокове голодування.

Протестуючі вимагають зустрічі з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим, а також повернути їм пенсії на колишній рівень.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі