Азаров переконаний, що Партії регіонів немає альтернативи

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Микола Азаров заявив на передвиборному з'їзді, що тільки Партія регіонів здатна завершити модернізацію країни "під ключ" і що "немає альтернативи для прискореного економічного розвитку".

Прем'єр-міністр України, лідер Партії регіонів Микола Азаров переконаний, що тільки його політична сила здатна завершити модернізацію країни.

"Тільки Партія регіонів здатна завершити модернізацію країни" під ключ ". Партія регіонів обов'язково повинна перемогти на цих виборах, і ми переможемо. Розпочаті президентом Віктором Януковичем глибинні перетворення країни повинні бути продовжені", - сказав він на 14-му передвиборному з'їзді Партії регіонів в понеділок в Києві.
Азаров зазначив, що Партія регіонів повинна на чесних, прозорих, демократичних виборах показати українцям, що "немає альтернативи для прискореного економічного розвитку".
На його думку, Україні вступає в смугу випробувань і Партія регіонів в ході дискусій зі своїми опонентами повинна довести правоту своїх підходів в управлінні державою. ! zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі