Азаров побачив схожість між передвиборним популізмом Януковича і соцініціатівамі Олланд у Франції

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
"60 кроків для Франції" новообраного президента Франції Олланд перегукуються з ініціативами Януковича, вважає прем'єр Микола Азаров.

Соціальні ініціативи передвиборної програми Франсуа Олланд, обраного на пост президента Франції, перегукуються з ініціативами президента Україна Віктора Януковича.

Про це написав прем'єр-міністр Україна Микола Азаров, у вітанні до Соціалістичної партії Франції, членом якої є Олланд.

Азаров зазначив, що основу передвиборної програми Олланд "60 кроків для Франції" склали пропозиції щодо створення нових робочих місць, підвищення соціальних виплат малозабезпеченим громадянам, а також введення податку на багатство.

"Приємно усвідомлювати, що всі ці ідеї перегукуються з соціальними ініціативами почесного лідера Партії регіонів, Президента України Віктора Януковича, який своїм першочерговим завданням так само, як і Президент Олланд, вважає підвищення рівня життя і добробуту кожного громадянина", - цитує прем'єр-міністра повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Янукович вже запросив Олланда в Україну


Також Азаров висловив переконання, що з новим лідером "Франція буде активно підтримувати курс України на європейську інтеграцію, а також буде сприяти своєю політикою здійсненню глибинних економічних і соціально-політичних перетворень в Україні".

Глава уряду України також висловив надію на подальшу активізацію співробітництва між Соціалістичною партією Франції і Партією регіонів.

Нагадаємо, за результатами президентських виборів у Франції, які відбулися 6 травня 2012 р., кандидат від Соціалістичної партії Франсуа Олланд переміг з результатом 51,62% голосів (більше 18 млн голосів виборців), а Ніколя Саркозі поступився з результатом 48,38% (16,87 млн голосов). !zn

Читайте також:

Вибори у Франції: ставки зроблено

Французька дискусія з українською проекцією

Олланд став новим президентом Франції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі