Азаров звільнив чиновника, який ледь не купив BMW X5

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Керівника Харківського державного підприємства «Теплоелектроцентраль-2 Есхар», який збирався купити автомобіль BMW X5, звільнено з роботи.

Про це повідомили в департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету міністрів.

«Директора «Теплоелектроцентралі-2 Есхар», який проігнорував пряму вказівку глави уряду утриматися від марнотратства, звільнено з роботи. Також будуть звільнені чиновники в Міністерстві економіки і Міністерстві енергетики та вугільної промисловості, які погоджували таке неприйнятне витрачання коштів платників податків», - йдеться в повідомленні.

В уряді також наголошують, що Харківське державне підприємство «Теплоелектроцентраль-2 Есхар» не купувало автомобіль BMW X5.

«Підприємство дійсно повідомило про купівлю цього дорогого авто, але Державна скарбниця України, виконуючи заборону прем'єр-міністра Миколи Азарова витрачати кошти платників податків і кошти державних підприємств на купівлю представницьких автомобілів і подібні витрати, заблокувало здійснення цієї покупки», - повідомили в Кабміні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі