Балога попрощався зі співробітниками Міністерства надзвичайних ситуацій

Поділитися
Балога попрощався зі співробітниками Міністерства надзвичайних ситуацій
Міністр надзвичайних ситуацій Балога подякував своїм співробітникам за високий професіоналізм і самовідданість. На цій посаді він пропрацював два роки і тепер йде на роботу в парламент.

Обраний народним депутатом по округу у Закарпатті міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога попрощався зі співробітниками міністерства.

«У зв'язку з обранням мене народним депутатом України завершується моє перебування на посаді міністра надзвичайних ситуацій України», - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті міністерства.

Балога подякував особовому складу і всім працівникам системи МНС за «високий професіоналізм і самовідданість у роботі» і побажав «доброго здоров'я, благополуччя та успіхів у праці».

Як повідомляло ZN.UA, на засіданні малого Кабміну 19 листопада Микола Азаров оголосив, що подав президентові подання про звільнення міністрів, обраних народними депутатами на парламентських виборах 28 жовтня.

Що стосується обраних по мажоритарних округах міністра економічного розвитку і торгівлі Петра Порошенка (округ № 12, Вінницька область) і міністра надзвичайних ситуацій Віктора Балоги (округ № 69, Закарпатська область), вони повинні особисто написати заяви про своє звільнення.

За інформацією ZN.UA, один із діючих міністрів, обраних за мажоритаркою, вже написав таку заяву відразу після оголошення Центрвиборчкомом офіційних результатів виборів.

Президент України Віктор Янукович призначив Балогу міністром надзвичайних ситуацій 12 листопада 2010 року. !zn

Читайте також:

Азаров запропонував Януковичу звільнити міністрів, обраних депутатами

Балога хоче, щоб його швидше звільнили з посади голови МНС

Балога відстояв перемогу молодшого брата на окрузі у Закарпатті

Балога «поки не думав» про приєднання до Партії регіонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі