«Батьківщина» буде співпрацювати з Королевською, якщо та буде у реальній опозиції

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Партія «Батьківщина» готова співпрацювати з усіма реальними опозиційними політичними силами.

Про це сьогодні під час прес-конференції заявив перший заступник лідера партії «Батьківщина» Олександр Турчинов, відповідаючи на питання, чи буде продовжуватися співпраця між «Батьківщиною» та Українською соціал-демократичною партією, яку минулого тижня очолила депутат від «БЮТ-Батьківщини» Наталія Королевська.

«Ми співпрацюємо з усіма реальними опозиційними силами», - сказав О.Турчинов.

О.Турчинов підтвердив, що знав про намір Н.Королевської очолити УСДП. «Мене поінформували про ситуацію. Я цю інформацію взяв до відома. Кожен для себе особисто приймає рішення з приводу своєї відповідальності і політичної діяльності», - сказав він.

Зі свого боку один з лідерів БЮТ Микола Томенко зауважив, що ситуація з виходом деяких депутатів із «Батьківщини» і переходом в УСДП обговорювалася на засіданні фракції. «Ми обговорювали це питання, і ми будемо виходити з реальних дій, які кожен народний депутат буде застосовувати», - сказав М.Томенко.

За його словами, якщо народні депутати, які перейшли в іншу політичну силу, будуть діяти відповідно до рішення фракції «БЮТ-Батьківщина», то співпраця з ними буде продовжуватися, а якщо будуть діяти всупереч цій лінії, то фракція буде приймати відповідні рішення.

Як повідомлялося, 23 грудня відбувся з'їзд УСДП, на якому було прийнято рішення, що цю партію очолить депутат з фракції «БЮТ-Батьківщина» Наталія Королевська. Разом з нею до політради УСДП увійшли депутати Євген Суслов і Олексій Логвиненко, які написали заяви про вихід з партії «Батьківщина».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі