Біля Кабміну відбулася перша сутичка між "Беркутом" і протестуючими

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У Маріїнському парку Києва, навпроти будівлі Кабінету міністрів України, відбувається сутичка між правоохоронцями та активістами громадської організації "Ніхто крім нас".

Представники організації намагалися поставити намет, однак це місце було відразу ж оточено співробітниками спецпідрозділу "Беркут", які перешкодили даним діям.

У даний час до місця сутички продовжують підходити правоохоронці. Вони взяли в кільце місце, де активісти намагалися встановити намет. Одного з учасників акції намагалися затримати, але йому вдалося вирватися. Ще одному мітингувальнику стало погано і соратники посадили його на лавку у парку.

Ситуація залишається напруженою, тривають словесні суперечки. У парку також стоять кілька міліцейських мікроавтобусів із затемненим склом.

Неподалік у Маріїнському парку, біля будівлі Верховної Ради, перебуває ще кілька десятків прихильників "БЮТ-Батьківщини". Окрім того, близько 150 осіб перебувають біля центрального підходу до будівлі парламенту на вул.Грушевського, у них переважають прапори громадської організації "Ніхто крім нас".

Тим часом, співробітники "Беркута" продовжують тримати в оточенні місце інциденту. Вони вилучили в учасників акції протесту кілька наметів, які ті так і не встигли встановити.

До будівлі уряду продовжують підходити нові групи мітингувальників. У даний час їх зібралося вже близько 300-400 осіб.

Нагадаємо, на сьогодні на 10.00 запланована акція протесту чорнобильців та інших пільговиків біля Кабміну. У цей же час почнуться акції солідарності в Донецьку, Луганську, Львові та інших містах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі