Богатирьова поклала відповідальність за лікування Тимошенко на німецького лікаря

Поділитися
© ZN.UA
Українські лікарі також беруть участь в лікуванні екс-прем'єра, однак тактику медикаментозного лікування та перелік рекомендованих до прийняття пацієнтом препаратів визначає німецький фахівець.

Тактику і медикаментозне лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко у ЦКБ № 5 у Харкові визначає німецький лікар клініки "Шаріте" Лутц Хармс, заявила глава Міністерства охорони здоров'я України Раїса Богатирьова.

"Згідно з попередньою домовленістю, ліки (якими будуть лікувати Тимошенко) привіз із собою з Німеччини лікар, який її лікує і який несе безпосередню відповідальність за її обстеження, лікування і наслідки такого лікування", - сказав вона 10 травня на брифінгу в Києві.

Тимошенко припинила 20-денне голодування

Богатирьова також повідомила, що українські лікарі також беруть участь в лікуванні екс-прем'єра, однак тактику медикаментозного лікування та перелік рекомендованих до прийняття пацієнтом препаратів визначає виключно Хармс.

Голова МОЗ зазначила, що Тимошенко відмовилася від біохімічних аналізів, як українським фахівцям, так і німецькому лікарю.

Соратники Тимошенко слідом за своїм лідером припинили голодування

Як повідомлялося, Тимошенко заявила, що під час примусової госпіталізації 20 квітня в ЦКБ № 5 співробітники пенітенціарної системи застосував до неї заходи фізичного впливу. Пізніше в Українських ЗМІ з'явилися фотографії, на яких екс-прем'єр демонструє синці на руках і животі.

На знак протесту колишня глава уряду оголосила голодування.

9 травня Хармс повідомив, що екс-прем'єр погодилася припинити голодування і в найближчі дні Тимошенко будуть проводити фізіотерапію і лікувальні процедури. Медикаментозне лікування почнеться трохи пізніше. !zn

Читайте також:

Україна знімає побої

Незважаючи на скасування саміту, президент Литви поїде в Україну і має намір відвідати Тимошенко

Жоден співробітник Качанівської колонії НЕ зізнався в побитті Тимошенко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі