Богдан Бенюк піде другим номером у списку «Свободи»

Поділитися
© cultura.kh.ua
Відомий український актор Богдан Бенюк буде другим у партійному списку ВО «Свобода». Ірина Фаріон піде на вибори по округу.

Богдан Бенюк піде на вибори в першій п'ятірці партійного списку ВО «Свобода». Про це народний артист, актор театру Франка повідомив в інтерв'ю виданню «Главком».

«Те, що я буду другим номером, знаю точно, а решта побачимо на з'їзді 1 серпня. Можу ще сказати, що, наприклад, Ірина Фаріон піде по округу», - зазначив Бенюк.

У той же час, за його словами, існують ризики, що Об'єднана опозиція може після з'їздів зірвати попередні домовленості про розподіл округів.

«На жаль, це та річ, яка нас зупиняла на певному етапі об'єднання. Якщо так станеться - шкода, тому що тоді не буде ніяких зрушень. Мета «Свободи» - не просто зайти в Раду, а разом з міцною опозицією», - зазначив Бенюк.

Як повідомлялося, Об'єднана опозиція «Батьківщина» і ВО «Свобода» домовилися про розподіл мажоритарних округів - 90 округів будуть перекривати представники Об'єднаної опозиції, 35 - ВО «Свобода». !zn

Читайте також:

Бенюк і Чехов, день чудовий

Бенюк очолив список кандидатів «Свободи» до Київської облради

Одруження Бенюка. Зовсім неймовірна подія на сцені франківців

Об'єднана опозиція і
«Свобода» поділили мажоритарні округи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі