Хвороба Тимошенко стабілізувалася, - лікарі

Поділитися
© president.lt
Згідно з результатами обстеження екс-прем'єра Юлії Тимошенко, з лютого поточного року негативної динаміки процесу захворювання не виявлено.

Оприлюднено результати обстеження екс-прем'єра Юлії Тимошенко в діагностичному центрі лікарні «Укрзалізниці», де вона лікує спину. Обстеження підтвердило стабілізацію процесу захворювання. Про це повідомили у діагностичному центрі лікарні.

«Променева діагностика на апаратурі експерт-класу підтвердила стабілізацію процесу захворювання пацієнтки, а також його хронічність, - сказали у центрі. - Тобто, у порівнянні з попереднім медичним висновком з лютого поточного року негативної динаміки процесу не виявлено».

Результати дослідження, як сказали у центрі, були передані лікареві Тимошенко Лутцу Хармсу.

У центрі підтвердили також, що Юлія Тимошенко вже два місяці з моменту госпіталізації в стаціонар ЦКБ «Укрзалізниці», продовжує відмовлятися від будь-яких ін'єкцій і від здачі аналізів крові.

Нагадаємо, 10 липня, Тимошенко відвозили на додаткове обстеження в центр променевої терапії. Як повідомив її лікар, глава берлінської клініки «Шаріте» Лутц Харсм, проведене додаткове медичне обстеження екс-прем'єра підтвердило поставлений раніше їй діагноз. Тому всі підозри про симуляції хвороби з боку засудженої екс-прем'єра - безпідставні, хоча стан її здоров'я трохи поліпшився

Як повідомлялося, на останньому засіданні суд постановив призначити екс-прем'єру проведення судмедекспертизи стану її здоров'я, яка повинна визначити, чи здатна Тимошенко сприймати інформацію та відповідати на питання суду і сторін процесу, а також чи має обвинувачена медичні протипоказання до участі у судових засіданнях.

На початку тижня судмедексперти вимагали додаткового часу для надання комісійного висновку про стан здоров'я екс-прем'єра через те, що вона відмовляється від огляду. !zn

Читайте також:

Харківські лікарі обурені, що їхні німецькі колеги досі не вилікували Тимошенко

Захист просить дати Тимошенко «нормально похворіти»

Здоров'я Тимошенко погіршилося. Судмедексперти вимагають більше часу для підготовки висновків

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі