Лікарню для нардепів відремонтують за 50 млн.

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Клінічна лікарня «Феофанія» Держуправління справами замовила послуги з ремонту та модернізації адміністративних будівель лікарні на загальну суму понад 49 млн. гривень.

Клінічна лікарня «Феофанія» Держуправління справами замовила послуги з ремонту та модернізації адміністративних будівель лікарні на загальну суму понад 49 млн. гривень.

Згідно з повідомленням у «Віснику державних закупівель», ПП «Термодистиляція» обране для капітального ремонту приміщень аптеки адміністративно-побутового корпусу клініки за 1 млн. 101 тис. 723. грн.

ТОВ «СТС-Генпідряд» проведе капітальний ремонт патологоанатомічного корпусу за 4 млн. 52 тис. грн. А також капітальний ремонт будівлі компресорної з пристосуванням під приміщення для обслуговування медичних конференцій і форумів за 3 млн. 439 тис. 776 грн. та капітальний ремонт приміщення клубу-їдальні клінічної лікарні на 2 млн. 794 тис. 682 грн.

ПАТ ХК «Київміськбуд» проведе капітальний ремонт з переоснащенням лікувального корпусу № 3 на 38 млн. 1 тис. 474 грн. Кінцеві терміни підписання договору призначені на 28 вересня 2012 року, роботи виконуватимуться до кінця 2012 року.

Читайте також:

Центрвиборчком витратить 11 млн грн на комп'ютери

Кабмін визначив, яка компанія отримає мільярд за установку веб-камер на виборах

Генпрокуратура одяглася у регіоналки і її подруги майже на 4 млн грн


Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі