Брат Литвина заперечує свою участь у побитті агітаторів на Житомирщині (ВІДЕО)

Поділитися
© Anton Golubev/Reuters
Петро Литвин пообіцяв звернутися до суду і правоохоронних органів за поширену ЗМІ інформацію про його участь у побитті агітаторів, які роздавали листівки проти глави ВР. «Я був на місці подій ... але на провокації не піддався», - запевняє він.

Брат глави Верховної Ради Володимира Литвина Петро заявляє, що направить звернення до суду та правоохоронних органів за наклеп про нібито його участь у побитті агітаторів, які роздавали листівки проти спікера ВР.

«В інтернет-виданнях 21 серпня була поширена неправдива інформація наклепницького характеру про те, що я особисто напав на активістів громадського руху «Відсіч» за розповсюдження наклепницьких листівок проти мого брата Володимира Литвина. З цього приводу я хочу заявити, що ніяких насильницьких дій щодо когось не здійснював», - йдеться в коментарі Петра Литвина.

«Звичайно, розуміючи ситуацію, я не міг бути вдома у вихідний день, коли в рідному місті група найманих, дорого оплачених молодиків поширювала брутальну й цинічну брехню проти Володимира Михайловича і нашої родини», - йдеться у зверненні.

- У побитті активістів на Житомирщині брав участь брат Литвина (ВІДЕО)


«Я був на місці подій. Звичайно, я був глибоко обурений тим, що відбувається, але на провокації не піддався. Я готовий відстоювати свою честь і гідність у суді і подаю відповідні звернення у правоохоронні і судові органи», - заявляє Литвин.

Як повідомлялося, у Новоград-Волинському на активістів громадського руху «Відсіч» напала група невідомих, серед яких вдалося впізнати брата спікера Верховної Ради Петра Литвина.



Читайте також:

Литвин впевнений, що вибори визнають чесними

У Миколаєві затримано шість осіб за розклеювання листівок проти Партії регіонів (фото)

На Волині побили супротивників обрання депутатом Мартинюка (відео)


Печерський суд визнав невинною активістку руху «Відісіч», проривається на зустріч до Азарова

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі