МЗС Франції закликає дотримуватися прав людини при розгляді апеляції

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Вирок у справі колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко доводить, що справи колишніх українських високопосадовців, які розглядаються українськими судами, політично мотивовані, заявили у МЗС Франції.

"Це доводить, що в судових справах щодо колишніх членів уряду Тимошенко присутній елемент політичної мотивації", - цитує агентство ЕФЕ заяву представника міністерства.

"Ми закликаємо владу України дотримуватися положень Європейської Конвенції із захисту прав людини і основних свобод під час розгляду апеляції, а також при розгляді інших справ", - йдеться в заяві.

ЕФЕ зазначає, що, на думку представника МЗС Франції, у випадку зі справою Ю.Тимошенко в суді порушили кілька прав захисту.

У вівторок Ю.Тимошенко було визнано винною в порушеннях при укладенні в 2009 році газових угод з Росією і засуджено до семи років ув'язнення.


Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі