БЮТ: Партія регіонів силоміць розблокує Раду

Поділитися
Приводом для силового видворення опозиціонерів із зали може послужити намір правлячої більшості привести до присяги нового омбудсмена Валерію Лутковську.

Сьогодні представники Партії регіонів силоміць змусять представників опозиції закінчити блокування трибуни Верховної Ради. Про це повідомив народний депутат (БЮТ-Б) Ігор Єресько.

Він пояснив, що приводом для силового видворення опозиціонерів із зали може бути намір правлячої більшості привести до присяги нового омбудсмена Валерію Лутковську. Про необхідність її якнайшвидшого вступу на посаду вчора заявив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«На присязі повинен бути Віктор Янукович, інші високопосадовці, так що швидше за все рушать (26 квітня - ред.) десь о п'ятій ранку», - заявив він.

Як відомо, 24 квітня захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що його підзахисна оголосила голодування з 20 квітня. Окрім того, за його словами, у Тимошенко на руках синяки і гематома на животі як результат її транспортування з колонії в лікарню.

Пізніше сама Тимошенко поширила заяву, де стверджувала, що проти неї застосовується фізична сила. «Від болю і відчаю я, як могла, почала захищатися і отримала через простирадло сильний удар кулаком в живіт, мені скрутили руки і ноги, підняли і потягнули в простирадлі на вулицю. Я думала, що настали останні хвилини мого життя», - розповіла екс-прем'єр.

Депутати фракції «БЮТ-Батьківщина» вимагають викликати до парламенту генерального прокурора України Віктора Пшонку, голову Держпенітенціарної служби Олександра Лісіцкова, щоб заслухати інформацію у зв'язку з цим інцидентом. Парламентарії пообіцяли блокувати Раду, поки їх не «винесуть на ношах».

25 квітня блокування продовжилося, лідерам фракцій не вдалося домовитися про відновлення роботи

В ході брифінгу у Верховній Раді глава парламентської фракції Олександр Єфремов заявив, що Партія регіонів не збирається застосовувати будь-які силові методи, щоб відновити роботу парламенту. !zn

Читайте також:

Регіонали пообіцяли не застосовувати силу для розблокування роботи Ради

Опозиція блокує Раду через ситуацію з Тимошенко

Президент ПАРЄ вимагає негайно пустити до Тимошенко дипломатів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі