БЮТ вирішив виганяти з фракції тих, хто бере нагороди від Януковича

Поділитися
Фракція «БЮТ-Батьківщина» у Верховній Раді запропонувала тим депутатам, яких нещодавно президент Віктор Янукович нагородив відзнаками або почесними званнями або не приймати ці нагороди, або залишити фракцію.

Про це повідомили у прес-службі партії «Батьківщина».

Більшість членів фракції вважають, що у нинішній ситуації опозиціонери не мають права ухвалювати будь-які нагороди «з рук людини, яка вибудовує диктатуру і здійснює політичні репресії».

Раніше народний депутат Сергій Міщенко відмовився від почесного звання «Заслужений юрист України».

Свій вчинок він пояснив тим, що не може прийняти таке високе звання, тому що «те, що коїться в Печерському суді, це не правова держава, це правовий нігілізм», і зазначив, що не може отримати нагороду від влади, яка використовує юристів для політичних репресій.

Нагадаємо, В.Янукович до Дня Незалежності нагородив державними нагородами кількох губернаторів, політиків, у тому числі і опозиційних. Серед них, зокрема, члени фракції «БЮТ-Батьківщина» Юрій Крук, Олександр Буджерак, Іван Куровський, Лев Бірюк, Анатолій Семинога, Володимир Скубенко, Анжеліка Лабунська (сьогодні, 7 вересня, вийшла зі складу фракції «БЮТ-Батьківщина»).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі