Колишньому головному архітектору Ялти дали три роки

Поділитися
© ombudsman.gov.ua
Колишнього головного архітектора суд Ялти засудив до трьох років ув'язнення, за незаконне виділення землі.

Алуштинський міський суд засудив колишнього головного архітектора Ялти Володимира Приступу за незаконне виділення 3 га землі на Південному березі Криму до трьох років ув'язнення, звільнивши його від відбування покарання з випробуванням строком на один рік.

За результатами судового слідства екс-архітектора визнано винним у незаконному погодженні відведення 3 га землі в районі Поляни казок, чим було завдано збитків на суму 9,9 млн грн.

За цей злочин суд засудив колишнього головного архітектора Ялти до трьох років ув'язнення, звільнивши його від відбування покарання з випробуванням строком на один рік. Також, за рішенням суду протягом півтора року підсудний не зможе обіймати керівні посади в органах архітектури.

«Інші епізоди злочинної діяльності вилучені судом з обвинувачення. У зв'язку з неправильним застосуванням кримінального закону та м'якістю призначеного покарання прокуратурою на рішення суду готується апеляція», - відзначили в прес-службі автономії.

Нагадаємо, кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем та службового підроблення стосовно колишнього головного архітектора Ялти В.Прbступи було порушено кримською прокуратури 1 лютого 2011 року.

3 лютого В.Приступа був затриманий. У липні 2011 року прокуратура Криму направила до суду ще одну кримінальну справу стосовно колишнього головного архітектора Ялти за звинуваченням у незаконній згоді передати у власність 9 земельних ділянок на території Великої Ялти. !zn

Читайте також:

Мера Орджонікідзе посадили на 5 років

Екс-мер Гурзуфа отримав 4 роки умовно


Екс-мера Алушти звільнили з-під варти

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі