Колишній бютівець заявив, що Тимошенко була завербована ФСБ Росії ще у 1995 році

Поділитися
Народний депутат Григорій Омельченко, який у 2009 році був виключений з БЮТ, повідомив, що екс-прем'єр була завербована ФСБ в липні 1995 року, після того, як була затримана в Росії за контрабанду валюти.

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко була завербована ФСБ в липні 1995 року. Про це заявив народний депутат Григорій Омельченко.

«У довідці ФСБ Росії під грифом «цілком таємно», підготовленій для президента Путіна, детально розписано, як Тимошенко була завербована ФСБ в липні 1995 року, коли була затримана з чоловіком в аеропорту «Внуково» за контрабанду 100 тис. доларів, і як вона використовувалася як агент у кримінальних справах, які розслідували правоохоронні органи Росії», - розповів Омельченко в інтерв'ю виданню «Главком».

«ФСБ рекомендувало Путіну використати Тимошенко в майбутньому ... У жовтні 2004 року Службі зовнішньої розвідки України вдалося здобути зазначену довідку про діяльність Тимошенко як агента ФСБ і з нею було ознайомлено президента Кучму», - уточнив він.

«Таємна вісь Путін - Медведчук (посередник і кум Путіна) - Тимошенко (Турчинов), яка була створена після відставки Тимошенко з поста прем'єр-міністра у вересні 2005 року, і їхня спільна діяльність прояснилися. Все таємне рано чи пізно стає явним», - сказав політик.

«Вже відомо, як Тимошенко, ставши прем'єр-міністром після парламентських виборів 2007 року, «викручувала» руки Ющенку, щоб він призначив Медведчука віце-прем'єр-міністром», - додав він.

Нагадаємо, що Григорій Омельченко раніше числився в БЮТ. У жовтні 2009-го він заявив про вихід з лав партії Юлії Тимошенко. Своє рішення він пояснив тим, що "в партії перебувають люди, засуджені раніше за групові зґвалтування, злодії, шахраї". Ця заява з'явилася у розпал скандалу навколо розбещення неповнолітніх у Криму. Тоді ж Омельченко повідомив пресі, що у справі фігурують прізвища трьох нардепів. При цьому в ЗМІ згадувалися прізвища бютівців Віктора Уколова, Сергія Терьохіна і Руслана Богдана. Одноголосним рішенням Омельченко був виключений з фракції БЮТ. На парламентські вибори 2012 року Григорій Омельченко йде за списком партії Віктора Ющенка "Наша Україна".

Відзначимо, що 18 вересня народний депутат від БЮТ Руслан Богдан в кулуарах парламенту вдарив Григорія Омельченка за те, що той відмовився спростувати інформацію про його причетність до так званої «справи педофілів». !zn

Читайте також:

У Раді побилися депутати через звинувачення у педофілії (ВІДЕО)

МВС: «Справу педофілів» не закрито, а передано для подальшого розслідування

Омельченко просить Пшонку завести справу на Литвина і Деркача

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі