Рибачук стверджує, що Янукович запропонував Меркель "викупити" Тимошенко за $7 млрд

Відео
Поділитися
Хтось із товаришів-регіоналів переконав Януковича, що Тимошенко вкрала і вивела в Євросоюз 15 млрд, стверджує Олег Рибачук, і президент «був благородним - запропонував Меркель за півціни її викупити».

Президент Віктор Янукович пропонував канцлеру Німеччини Ангелі Меркель «викупити» екс-прем'єра Юлію Тимошенко за $7 мільярдів. Про це заявив засновник руху "Чесно" Олег Рибачук.

За словами Рибачука, при зустрічі з Меркель Янукович сказав: «Ну, хочете Тимошенко, так заплатіть, вона ж вкрала $14 мільярдів, так ми віддамо її за половину ціни».

«Це інформація від помічника Меркель. Хтось із товаришів регіональних переконав Януковича, що Тимошенко вкрала і вивела в Євросоюз 15 млрд. Звідки цифра така - біс його знає. І Янукович був благородним, він запропонував Меркель за півціни її викупити. І мені радник Меркель розповів, що вона довго приходила до тями, а коли прийшла до тями, перестала з ним вітатися», - заявив Рибачук.

- У Януковича запевняють, що Меркель його не ігнорувала (відео)

Рибачук також розповів нюанси зустрічей Януковича з Гілларі Клінтон і Володимиром Путіним.

«Або такий епізод з життя глави нашої держави, - коли він зустрічається з Гілларі. Гілларі чітко говорить про те, що не може лідер вашої опозиції відповідати за радянським кримінальним кодексом. Він включає свою улюблену пісню, про те, що у нас незалежний суд. Зустріч була розрахована на 40-50 хвилин. Гілларі встає і зі словами: «У нас проблема з перекладом» йде. Ну а Путін зробив найкрасивіше. Він протримав нашого президента 5 годин, поки він там з байкерами пиво пив. У нас такої ситуації не було ні з ким із президентів. Для глави держави більшого приниження неможливо придумати», - сказав він.

Як відомо, під час саміту НАТО в Чикаго канцлер Німеччини пройшла повз президента Януковича, не зупинившись, щоб поспілкуватися. !zn



Читайте також:

Балога прокоментував зустріч Януковича і Путіна: Багато невихованості, пропозиції знежирені

У Путіна стверджують, що вони з Януковичем залишилися задоволені переговорами, на відміну від Балоги

Туск назвав візит Януковича до Варшави на Євро-2012 «природним, але некомфортним»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі