Чечетов: «Регіонали» нікого не били

Поділитися
Перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що у Партії регіонів заперечують використання фізичної сили депутатів цієї партії по відношенню до депутатів від БЮТ під час сутички у парламенті.

Перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що у Партії регіонів заперечують використання фізичної сили депутатів цієї партії по відношенню до депутатів від БЮТ під час сутички у парламенті.

Чечетов нагадав, що у четвер опозиція заблокувала парламентську трибуну і президію, щоб не дати у п'ятницю можливості заслухати у Верховній Раді інформацію міністра фінансів про результати аудиту роботи попереднього уряду Юлії Тимошенко.

«Опозиція заблокувала парламент, і ми їм дали один день на це», - зазначив він.

При цьому Чечетов зазначив, що доба бездіяльності Верховної Ради коштує державі сотні тисяч гривень.

«Завтра цей цирк закінчиться, і парламент буде працювати, ми забезпечимо ефективність його роботи», - підкреслив він.

При цьому Чечетов нагадав, що саме представники опозиції принесли до Верховної Ради «арматуру».

За його словами, це було знаряддя, яким «можна вбити людину».

Опозиція ж заявляє, що представники Партії регіонів «увірвалися ввечері до сесійної зали і відтіснили від парламентської трибуни і президії представників фракції БЮТ».

Як стверджують депутати від опозиції, щодо Юрія Гнаткевича, Володимира Бондаренка, Михайла Волинця, Євгена Суслова та інших була застосована фізична сила.

Нагадаємо, 16 грудня близько 19.20 у сесійній залі парламенту відбулася бійка між «регіоналами» і «бютівцями», які зранку заблокували президію, трибуну і урядову ложу парламенту.

Депутати від ПР увірвалися до президії, побилися з депутатами від «БЮТ-Батьківщина» і відтіснили їх до сесійної зали. Кількох депутатів від опозиції забрала «швидка допомога».

Інші опозиціонери залишили парламент, а «регіонали» вирішили чергувати у залі всю ніч.

В результаті бійки двоє з п'яти госпіталізованих депутатів БЮТ у важкому стані.

Народний депутат від НУНС, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вважає, що регіонали, які захопили президію парламенту, були «не просто депутатами-регіоналами, а в першу чергу це була команда Віктора  Януковича».

За матеріалами Українська правда

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі