Черкаська Партія регіонів хоче залишити вулиці Леніна, Енгельса і Рози Люксембург

Поділитися
Прийняття рішення про перейменування вулиць у Черкасах гальмується через депутатів міської ради з Партії регіонів. Про це сьогодні на брифінгу сказав міський голова Черкас Сергій Одарич.

Він зауважив, що фракція Вільних демократів цілком підтримує рішення про перейменування ряду вулиць, не погоджуються з цим їх союзники – Партія регіонів. Мер повідомив, що проводитиме найближчим часом переговори з цього питання з керівником фракції «регіоналів».

« Я вважаю, що необхідно проводити перейменування вулиці, без цього нам буде важко провести ідентифікацію нашого міста. Люди, які вважають, що нічого страшного немає в тому, що у нас є вулиці Енгельса, Рози Люксембург, Леніна – вони помиляються. Це ті речі, які формують наш світогляд, світогляд наших дітей, онуків. Якщо ми хочемо бути Черкасами, а не просто якимось містом Радянського Союзу, у нас мають бути свої вулиці із своїми назвами – унікальними, черкаськими», – сказав Сергій Одарич.

Він пояснив, що Партія регіонів дуже неохоче ставиться до цього процесу.
« Я завтра матиму переговори з цього питання з керівництвом фракції. Якщо вдасться переконати, то ми це рішення будемо виносити на сесію», – сказав мер.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі