ДАІ не пустила до Києва понад 50 мікроавтобусів з маніфестантами

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Міліція запобігла акції протесту приватних перевізників, в рамках якої водії маршруток мали намір перекрити рух у центрі столиці. Працівники ДАІ зупинили на Великій кільцевій дорозі колону у складі 53 мікроавтобусів різних марок.

Працівники ДАІ не пустили до Києва 53 мікроавтобуси, водії яких мали намір брати участь в акції протесту. Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС в місті Києві.

«Кілька приватних перевізників та суб'єктів підприємницької діяльності, що спеціалізуються в наданні населенню послуг в області приватного пасажирського перевезення, під керівництвом одного з громадських об'єднань, мають намір провести в центральній частині столиці протестну акцію з одночасним блокуванням дорожнього руху», - повідомили в прес-службі ДАІ.

За даними міліції, акція пов'язана з незгодою перевізників з результатами розподілу прав здійснювати перевезення пасажирів за маршрутами Київської області.

«Враховуючи можливі негативні наслідки концентрованого переміщення великої кількості мікроавтобусів по проїжджій частині центральних вулиць Києва з обмеженою пропускною можливістю автотранспорту та інтенсивним режимом руху, керівництвом столичної міліції було прийнято рішення про зупинення зазначеної колони на під'їзді до міста», - заявили в міліції.

Близько 8:00 на Великій кільцевій дорозі працівники ДАІ зупинили колону у складі 53 мікроавтобусів різних марок. Організаторам та учасникам акції роз'яснені причини зупинки і норми Конституції та чинного законодавства про проведення масових зібрань громадян.

Також їм було запропоновано дістатися місця проведення акції в центрі столиці за допомогою двох мікроавтобусів. Організатори від цієї пропозиції відмовилися, оскільки мали за мету саме блокування дорожнього руху, відзначили в міліції. !zn

Читайте також:

У День Незалежності під «Українським домом» відбудеться акція на захист української мови

Прокуратура представила докази побиття міліціонерів біля Українського дому (відео)

Керівництво Українського дому вимагає від мітингувальників 500 тис. грн за завдані збитки

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі