Депутат Богдан повернувся до фракції "БЮТ - Батьківщина"

Поділитися
© seychas.ua
Виключений з "БЮТ-Батьківщина" за голосування з парламентською більшістю за зміни до Конституції депутат Богдан повернувся в опозиційну фракцію.

Народний депутат Руслан Богдан увійшов до фракції "БЮТ-Батьківщина". Відповідне оголошення на засіданні парламенту зробив голова Верховної Ради Володимир Литвин на підставі особистої заяви Богдана.

Нагадаємо, що Богдан був обраний в парламент за списком Блоку Юлії Тимошенко. Проте взимку 2011 року він і ще шестеро депутатів були виключені з фракції "БЮТ-Батьківщина" за голосування за закон "Про внесення змін до Конституції України" щодо проведення чергових виборів народних депутатів України, президента України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.

Зазначимо, що 3 липня також відбулися зміни у складі іншої опозиційної фракції - «Наша Україна - Народна самооборона». Так, у зв'язку з особисто поданою заявою Рада достроково припинила повноваження Віктора Матчука. Замість нього до парламенту за списком НУ-НС повинен пройти брат екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка - Сергій.

Крім того, депутати Сергій Василенко і Сергій Харовський вийшли зі складу фракції «Наша Україна - Народна самооборона» і увійшли до складу фракції Партії регіонів. !zn

Читайте також:

Фракція регіоналів поповнилася двома колишніми нунсівцями

З фракції НУНС вигнали двох депутатів, які підтримали законопроект про російську мову

Наливайченко вийшов з «Нашої України»

Партію Ющенка виключили з Комітету опору диктатурі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі